keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Viikonlopun kirppislöytöjä (jäähalli ja Bruno)

Vuoden ensimmäinen kirppiskierros suuntautui jäähallin ja Brunon kirppiksille. Niiden aukioloajat on porrastettu kätevästi, joten kumpaankin ehtii hyvin alkuun (jäähalli avautuu yhdeksältä ja Bruno kymmeneltä).


Riihimäen lasin isommat umpiointilasipurkit ovat olleet listalla jo jonkin aikaa, joten olin erittäin iloinen löytäessäni niitä kaksi kappaletta. Samoin tilauksessa oli vauvalle ihan pieniä kietaisubodeja ja velourhousuja - niitäkin löytyi neljä + kolme kappaletta. Täsmälöytöjen jälkeen on aina tosi hyvä fiilis! Puuleluja olen myös miettinyt ja Sarviksen neliönmuotoisia muotirasioita löytyy kotoa jo muutama, nyt oli kiva löytää pienempi versio.

Sen lisäksi löysin hauskan nallepusakan, kurahanskat ja valkoisen söpön teddyhatun syksyä varten sekä parisisustuslehteä. Zdeněk Milerin Myyrä eli Krtek on yksi lempihahmojani ja bongasinkin myyrällä kuvitetun lastenlautasen ja -mukin. Yleisesti ottaen sopiva määrä löytöjä, kaikki tarvittavaa ja pari timanttia. Ja ainakin näin alkuvuodesta kummatkin kirppikset olivat lähes täynnä myyjiä, mikä on mukava juttu - on valinnan varaa.

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti