perjantai 24. helmikuuta 2017

Tilkkupeitto pastellivärein

Tämä tilkkupeitto on kuin aurinko itse - tai karkkia ja hattaraa, kuten yksi ystävä sanoi. Minulle tulee sitä katsoessa heti iloinen olo. Peitto meni tänään lahjaksi ystävän vastasyntyneelle tyttärelle. Ystävän lempivärit ovat tällä hetkellä vaaleanpunainen ja keltainen, joten väritys tuli niistä. Ja sopii mielestäni tähän peittoon erinomaisesti.


Peiton koko on 136 cm x 80 cm, ja se on mitoitettu standardipinnasänkyyn niin että reunoilla on hieman ylimääräistä. Yhden tilkun koko on ommeltuna 8 cm x 8 cm - tykkään käyttää vauvojen peitoissa pienempiä tilkkuja.  


Kuten aina, ovat tilkut vaikka mistä. Tällä kertaa ei tarvinnut ostaa yhtään uusia kankaita, vaan kaikki löytyivät kotoa. Mukana on Saksasta ostettuja kankaita, Marimekkoa, kirppislöytöjä, kavereilta saatuja, Amy Butleria ja jopa yksi dirndlin essu. 


Nurjalle puolelle tuli kaloja (ja muutama kilpikonna) täynnä oleva kangas, jonka sain pari vuotta sitten yhdeltä ystävältä. 


Olen todella tyytyväinen peittoon, tämä piristää hyvin keskellä talvea ja tuo kesän mieleen: mansikkajäätelön ja mangosorbetin. 



-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti