lauantai 21. marraskuuta 2015

Iloinen tilkkupeitto vauvalle Saksaan

Neuletilkkupeittojen jälkeen olen siirtynyt viimeistelemään muutamaa kankaista tilkkupeittoa. Ensimmäisenä tuli valmiiksi tämä iloisenvärinen tilkkupeitto nyt syksyllä syntyneelle vauvalle Saksaan.


Vauvan sukupuoli ei ollut selvillä vielä silloin, kun aloin ommella peittoa, joten valitsin väriyhdistelmän, joka sopii niin tytölle kuin pojallekin. Peiton koko on mitoitettu peruspinnasänkyyn sopivaksi. Lähes kaikki kankaat ovat kotoa löytyneitä kankaanloppuja, yksi Marimekko-kangas ystävän verhoista ylijäänyttä. Ainoat uudet ostokankaat ovat yksivärinen oranssi ja keltainen oranssein pilkuin, jotka hankin elokuussa Berliinissä luomukangaskaupasta.


Nurjalla puolella on tällä kertaa vain yksi kangas (usein valitsen kolme erilaista), Finlaysonin ihastuttava Elefantti. Katsotaan, kiinnitänkö sen vielä muutamalla pistolla vuoreen. Yleensä ei ole tarvinnut. Etupuolihan on tikattu joka toisesta saumasta ja lisäksi reunat on tikattu koko peiton vahvuudelta.


Tästä tuli taas tosi kiva peitto! Tykkään oikeastaan kaikista valmistuneista peitoista, ne ovat niin erilaisia. Saa nyt nähdä, miten nopeasti peitto ehtii Saksaan postilakon takia...

-O-

1 kommentti:

  1. Onpa kyllä ihanan pirteä peitto, niin iloiset värit!

    T. Sanna

    VastaaPoista