perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kattilahallin kirppiksellä myymässä

Saa nähdä, tuleeko tästä perinne - nyt siis olin jo toista kertaa peräkkäin pääsiäisenä kirppiksellä myymässä. Viime vuonna olin Kaapelitehtaalla, tänä vuonna Suvilahden Kattilahallin kirppisellä. Kummallakin kerralla oli tosin sama ystävä mukana.

Ostajat päästettiin sisään klo 12.00 ja siitä asti seuraavat pari kolme tuntia oli aikamoisen täyttä. Kolmen jälkeen sitten rauhoittui ja aloimme pakata tavaroita varttia yli neljä.




Myyntipaikkoja on vähän yli 140 ja niistä muutama on myös parvella. 


Ystävällä oli paljon laadukkaita vaatteita, minulla taas kaikenlaista sekalaista kodintavaraa. Myynti oli hyvä. Eniten iloitsen siitä, että kotiin ei tarvinnut enää kantaa isoa pahvista Kouvolan alueen karttaa vuodelta 1924 (olin saanut sen joskus maantieteen laitoksen muutossa, mutta en ikinä ole tullut ripustaneeksi sitä seinälle) ja että sain myytyä reilut puolet ylijääneistä tapeteista. Samoin meni mm. punainen yöpöydän valaisin (toinen pari oli mennyt viime vuonna Kaapelitehtaalla) ja kassillinen lankakeränloppuja. Metallista valaisinta usea kävi kyselemässä, mutta se ei ilmeisesti ollut tarpeeksi muodikas. Viime vuonna kankaat ja sisustuslehdet olivat menneet hyvin, tänä vuonna oli toisin. Yleisesti ottaen myynti oli Kattilahallissa parempi kuin Kaapelitehtaalla.


Miljöö on myös hieno: julkisivun geometriset muodot, kaksoispiiput ja kaasukellon teräsrungot.


En ole itse asiassa koskaan ollut täällä ostoksilla, koska klo 12.00 on minulle hieman myöhäinen alkamisaika (tykkään enemmän kirppiksistä, jotka alkavat klo 9.00 tai 10.00) ja en innostu jonottamisesta. Mutta ehkä tätä pitäisi kokeilla joskus, sillä tarjonta on erinomainen.

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti