tiistai 29. maaliskuuta 2016

Työpöydän tuolin verhoilu

Työpöydän tuolin verhoilu oli kulunut puhki jo aikoja sitten, mutta en vain saanut vaihdettua sitä. Ajattelin, että siinä menee niin kauan. Lainasin viime vuoden puolella vihdoinkin veljeltä niittipyssyn ja ostin muutama viikko sitten kankaan. Tänään mietin, että ei siinä yhden tuolin verhoilussa nyt niin kauan voi mennä. Ja ei itse asiassa mennytkään - tarkalleen puolitoista tuntia. Ainoa ongelma oli oikeastaan se, mihin niitit kuuluu laittaa, mutta siihen sain nopeaa puhelinapua veljeltä.

Ennen:

Jälkeen (valo vääristää värin, on oikeasti suklaanruskea):

En ole koskaan ennen verhoillut yhtään mitään, joten olen tyytyväinen tulokseen. Vaihdoin pehmusteet kokonaan, käytin tilkkupeitoista ylijäänyttä vanua. Niitit pysyivät hyvin kaksinkertaiseksi taitetussa kankaassa, mutta kulmissa jouduin käyttämään nauloja, koska kangasta oli paksummalti.

Seuraava korjauskohde olisivat ruokapöydän tuolit, joista yksi pilkahtaakin toisessa kuvassa. Niitä en tosin taida itse tehdä, koska kiinnitys istuimen alla on sen verran haastava ja muotokin on pyöreä - haluan tuoleista siistit, sillä ne ovat tanskalaista retroa. Kangas on jo ostettu, joten saa nähdä, miten nopeasti saan tuolit verhoiltavaksi.

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti