maanantai 19. lokakuuta 2015

Linnanmäen valokarnevaalit

Olin parin kaverin ja heidän lapsiensa kanssa muutama päivä sitten Linnanmäen valokarnevaaleilla. En ole aikaisemmin käynyt, joten täysin uusi kokemus siis. Ensimmäinen yllätys oli, kuinka paljon väkeä paikalla oli. Hieno mahdollisuus Lintsillä pidentää huvipuiston sesonkia. Ja myös meille kaikille nauttia nostalgisesta paikasta eri vuodenaikaan ja eri valossa.


En saanut vangituksi omalla kamerallani läheskään tarpeeksi tarkkoja kuvia - niitä huikeita löytyy netistä usean paikalla olleen kunnon valokuvausharrastajan ottamina (joilla on kunnon pelit ja vehkeet). Mutta tunnelma kyllä välittyy. Lintsi oli saatu koristeltua todella kauniiksi erilaisilla ja -värisillä valoilla. Erityisen hienoa oli valon ja liikkeen yhdistelmä.


Pimeässä kaikki muutenkin muuttuu jännittäväksi ja esineet saavat uusia muotoja. Valot ja pimeys sopivat siis hyvin huvipuistoon, joka on tavallisen arjen ulkopuolella. Linnanmäki on vielä erityisen hyvä paikka tällaiselle valokarnevaalille, koska sen kasvillisuus ja kalusteet ovat jotenkin satumaisia.


Valokarnevaaleissa toimi myös huvipuiston idea pelkkänä puistona, jossa on kiva kulkea ja ihailla yksityiskohtia sekä kokonaisuutta. Eli viettää mukava ilta tuttujen kanssa kauniissa ympäristössä.

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti