Ainekset (40-50 kpl):
150 g voita tai margariiniaSekoita pehmeä rasva ja sokerit. Lisää kananmuna. Sekoita keskenään jauhot, sooda ja suola, ja lisää taikinaan. Rouhi suklaa ja sekoita se taikinaan (minä käytin valmiita suklaanappeja, mutta mielestäni suklaaruoheesta tulee vielä parempia keksejä).
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 kananmuna
3 3/4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl soodaa
1/2 tl suolaa
170 g suklaata
(1 dl rouhittua hasselpähkinää - minä jätin tämän pois)
Jaa lusikalla tai pyörittele taikinasta pallosia. Laita ne pellille 5 sentin etäisyydelle toisistaan ja paina hieman litteämmiksi. Paista 175 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes keksit ovat vaaleanruskeita ja kypsiä.
-O-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti