sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kirppisostoksilla - Jäähalli ja Bruno

Olen nyt keväällä ottanut tavaksi käydä launtaisin aina kun ehdin ensin Jäähallin kirppiksellä ja sitten Bruno-kirppiksellä. Tämä onnistuu mainiosti, sillä ensimmäinen aukeaa yhdekseltä ja jälkimmäinen kymmeneltä. Jäähallin kirppikseltä löytyy useimmiten jotain. Bruno on taas petrannut kovasti tämän vuoden aikana. Isossa hallissa oli eilen vain muutama tyhjä pöytä ja keittiöteeman takia heti avautumisen aikaan reippaasti väkeä.


Brunossa mukavaa on teollinen arkkitehtuuri, joka muistuttaa legendaarisesta Valtterin kirppiksestä. Se on myös sopivan lähellä. Lisäksi on mielenkiintoista seurata Aleksis Kiven kadun ja Teollisuuskaden välisen alueen rakentumista.


Tein eilen kivoja löytöjä, joista muutama oli lisäksi erittäin tarpeen: perunanuija, pari Hackmanin Karelia-veistä, suolasirotin ja lasiset säilytyspurkit. Muutkin tulevat käyttöön: sinkkiämpäri, valkoinen kukkaruukku olkkarin ikkunalaudalle, reikäkauha, oranssi Teema-lautanen, sininen tunika, Mikado-peli, käsityö- ja sisustuslehtiä, kaksi Asterixia, pari leffaa ja kehyksiä.


Nyt huhti-toukokuussa on useita kirppistapahtumia ja kaupunginosajuhlia, joita olen odottanut innolla jo viikkoja: Herttoniemen pihakirppis 24.4., Arabian katufestivaali 14.5., Olympiakylän pihakirppis 15.5., Kumpulan kyläjuhlat ja siivouspäivä 28.5. Puu-Vallilan tämänvuotisen pihakirppiksen päivämäärää en ole vielä löytänyt, toivottavasti se järjestetään. Ja tietenkin Hietsun kirppis, joka kuulemma eilen oli jo täynnä säpinää. Saa nähdä, mitä löytöjä niissä tulee tehtyä!

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti