sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Löytöjä käsityötarvikekirppikseltä

Kädentaitomartat järjestivät tänään käsityökirppiksen Kumpulan kylätilassa. Sain siitä vinkin ja ehdottomasti piti mennä käymään. Ja kyllä kannatti! Taisin olla ensimmäinen, joten hyökkäsin heti ilmaisia käsityölehtiä tutkimaan. Mukaan tuli yhdeksän. Kankaita löysin aikamoisen määrän, hyviä pikkukuviollisia tilkkutöitä varten, muutama Marimekko myös.


Enemmänkin olisin voinut ostaa, mutta joku roti pitää olla. Sama langoissakin. Nämä kerät ja keränloput päätyivät mukaan. Tarvitsen juuri keltaista ja oranssia yhtä uutta tilkkupeittoa varten, joten tämä kirppis tuli juuri kreivin aikaan.


Lehtien lisäksi löysin yhden kivan vanhan neulekirjan. Kiinnostavia kirjoja olisi ollut lisääkin, mutta ne olivat jo sen hintaisia (4-9 E/kpl), että en raaskinut tällä kertaa ostaa. Ehkä jos olisi ollut joku pitkään etsimäni kirja (esim. Elsebeth Gyntherin "Ompele lapselle").


Täällä tuli oikein kunnon kirppisfiilis, kuten Valtterin kirppiksellä parhaimmillaan. Mutta onneksi nyt on kevät ehtinyt jo niin pitkälle, että Herttoniemen pihakirppis on vain kuukauden päästä ja sitten pian siivouspäivä, Hietsu, pihakirppikset jne.

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti