torstai 19. toukokuuta 2016

Arabian katufestivaalit ja Olympiakylän pihakirppis v. 2016

Viime viikonloppu oli täynnä aktiviteetteja pihakirppisten ja kaupunginosafestivaalien ystäville. Harmi vain, että sää oli niin huono, kylmä ja sateinen. Lauantaina Arabiassa sade alkoi onneksi vasta joskus puoli kahdeltatoista, joten ehdin ystäväni ja hänen poikansa kanssa katsoa läpi kaikkien kirppismyyjien tarjonnan ja juuri sopivasti ostaa lounaaksi herkulliset lautaset Lähi-idän makuja. Pääsimme teltan alle kuivaan syömään, mistä tuli oikeastaan hauska retkifiilis.


Muuten oli sääli, että sää oli sen verran huono, että festivaaleilla ei ainakaan aamupäivällä ollut kuin kolmasosa viime vuoden väestä. Toivottavasti tilanne parani iltapäivällä. En tehnyt tänä vuonna muita löytöjä kirppikseltä kuin muutaman sisustuslehden sekä pitsaleikkurin. Mutta oli mukava viettää aikaa kivassa seurassa ja lisäksi törmäsin yhteen lukion luokkakaveriin, jota en ollut nähnyt sitten ylioppilaskirjoitusten. 

Sunnuntaina Olympiakylässä järjestettiin perinteinen pihakirppis. Tänä vuonna en mennytkään ostoksille, vaan päätin ryhtyä myyjäksi yhden ystäväni kanssa, joka on muuttamassa ulkomaille. Aamupäivä oli mukava: sai vaihdettua kaikki kuulumiset, sadetta ripsautti vain vähän, väkeä pyöri sopivasti ja jotain tuli myytyäkin. Hauskinta oli yhteisöllinen kyläfiilis, jota tällaiset kaupunginosatapahtumat luovat. 


Seuraavat pihakirppikset ovatkin sitten jo tänä viikonloppuna Puu-Vallilassa ja sitten kuun lopussa Kumpulan kyläjuhlissa sekä siivouspäivän myötä joka puolella.

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti