tiistai 25. heinäkuuta 2017

Kangastuliaisia Saksasta

Kesän Saksan matkalta löytyi jälleen ihania kankaita! Pestyinä ja silitettynä niitä näyttää olevan paljon, mutta toisaalta listalla on viisi tilkkupeittoa, joten kyllä niitä kankaita tarvitaankin. Kankaat on ostettu pääasiassa Berliinin kolmesta luottokaupasta eli Frieda Hainista, Frau Tulpesta ja Siebenblausta. Hampurista - tai oikeastaan sen naapurista Norderstedtista - löytyi mahtava kangaskauppa nimeltään Der Stoff: kaunista ja edullista. Kävin myös Lyypekissä kahdessa kangaskaupassa, vanhassa tutussa (Nadel und Faden) ja uudessa tuttavassa (Stoff bei Stoff). Edellisestä en ostanut tällä kertaa mitään, jälkimmäisestä löytyi kaksi kangasta ystävälle.

Omista kankaista sinisiä ja keltaisia sävyjä tulee makuuhuoneen uuteen peittoon. Jo kotona olleet kankaat mukaan laskettuna tässä on nyt tarpeeksi kankaita peittoa varten.


Olkaarin uuden peiton sävyt ovat okra, harmaa ja murrettu vihreä. Myös näistä sävyistä löytyy kotoa sen verran kankaita, että peiton teko voi alkaa.


Nämä murretut sävyt tulevat olkkarin moniväriseen peittoon. Täytyy vielä pohtia, onko kankaita tarpeeksi, muutama saattaa puuttua. 


Keltaiset ja punaiset sävyt on varattu parin kaverin peittoihin. Näissäkin kankaita on kotona runsaasti, tarvitsin vain pari pirteää väriläiskää, mikä onnistuikin hyvin!


Nyt on kyllä kankaita ja tekemistä syksyä varten :-).

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti