sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Iloinen istuintyyny parvekkeelle

Kun ulkona on kunnon lumimyrsky, on parasta tehdä jotain kesäistä. Parvekkeen istuintyynyt ovat odottaneet ompelemista jo kuukausia. En oikein saanut inspiraatiota siihen, miten saisin hupun ommeltua siististi ja samalla niin, että sen voi myös ottaa pois mahdollista pesua varten.

Asia on vellonut jossain alitajunnassa ja eilen vihdoinkin päätin ryhtyä toimeen. En siksi, että olisin keksinyt mahtavan idean, vaan koska halusin siivota röykkiöt pois makuuhuoneesta. Ajattelin, että se ratkaisu löytyy siinä tekemisen yhteydessä. Ja niinhän siinä kävikin.


Ensimmäinen tyyny on nyt neppareita ja viimeistelyä vaille valmis. Toisessa kapeassa päässä on sellainen pieni luukku, josta koko vaahtomuovin voi vetää ulos. Huppu on aivan hieman löysä, jotta tämä onnistuu. Kangas on Marimekolta ja vaahtomuovi kaverin ylijäämää. Nyt on vielä toinen sinisävyinen tyyny odottamassa. On tosi mukavaa saada keväällä parvekkeelle pehmeät istuimet. Ja nyt jo mukavaa ommella iloisia kankaita.


Iloisuus jatkuu punaisessa tilkkupeitossa. Tein sitä kaikissa väleissä ja nyt on kaikki tilkut ommeltu riveiksi ja suurin osa riveistä myös kiinni toisiinsa. Ensi viikolla käyn ostamassa täytteen ja sitten pitääkin miettiä vielä nurja puoli. Jotain samansävyisiä kankaita sinne tulisi löytää, kolme erilaista. Itse asiassa tuo istuintyynyn kangas pitäisi kaikki värit sisällään.


-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti