tiistai 23. joulukuuta 2014

Eteinen

Eteinen alkaa olla vähitellen kuosissa - jippii! En olisi aikaisemmin arvannutkaan, että ihastun mustavalkoiseen värimaailmaan. Olen pitänyt sitä aina jotenkin kovana, mutta puun kanssa se on ihmeen raikas yhdistelmä. Ihastuin ensin tähän Tapettitalon Tapiovaarojen 2+3 -tapettiin. Matoiksi löysin syksyllä Tikaun raitamattoja. Valaisinta etsin jonkun aikaa, sillä seinään kiinnitettävistä malleista ei ole helppoa löytää kivoja vaihtoehtoja. Vaikka yleensä vältän uusia massatuotteitta, niin tällä kertaa vain Ikea tarjosi hyvän seinävalaisimen. Muu onkin sitten vanhaa, kirpputorilta tai omaa. Villasukille mietin vielä isompaa koria.


Viimeisin hankinta on lipasto, jonka ostin vanhalta työkaverilta parilla kympillä. Hän oli taas löytänyt sen joltain kirpputorilta. Lipastossa on kiva 60-luvun tunnelma ja erikoiset vetimet. Pieni ongelma oli vain siinä, että lipastossa oli selvästi näkyviä kosteusvaurioita. Hinta oli kuitenkin niin halpa, että laskin korjauksen kannattavan. Vein lipaston ennen Perun matkaa Osuuskunta Kollaasiin korjattavaksi. Löysin paikan nettiselailulla ja intuitio kannatti. Hieman retusointia ja sellakkaa päälle, niin lipasto näyttää huomattavasti paremmalta.


Lipastoon mahtuvat mukavasti kaikki hanskat, pipot, huivit ja pyöräilytarvikkeet.


Ulko-oven viereen mahtuu kolme mustavalkoista valokuvaa. Ostin itse asiassa aikoinaan kirpparilta vain kehykset, kuvat tulivat siinä mukana. En tarvinnut kehyksiä aikaisemmin ja tässä asunnossa kuvat alkoivat näyttää sopivilta eteiseen - etenkin kun kuvaajana on yksi lempivalokuvaajani, Robert Doisneau. Tykkään mustavalkoisista tilannekuvista ja oikeastaan muutenkin hyvistä valokuvista. Eteisessä on vielä yksi ovenkarmi, joka on tarpeeksi leveä mustavalkoisille tauluille. Minulla onkin 5-6 kivaa valokuvakorttia, joihin nyt etsin kirppiksilta sopivia kehyksiä.

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti