keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ja vielä lisää tilkkupeittoja

Löysin kännykkää siivotessani kuvat vielä yhdestä tilkkupeitosta. Tämä on aloitettu jo jokunen vuosi sitten, mutta sain sen valmiiksi vasta tammikuussa. Mielessä oli alunperin erilainen ratkaisu toiselle puolelle, mutta loppujen lopuksi päädyin Amy Butlerin kankaisiin. Peitosta löytyy paljon samoja kankaita kuin aikaisemmin esitetyssä toisessa samansävyisessä peitossa. Itse asiassa aloitin tämän ensin ja käytin ylijääneitä kankaita ja joitakin uusia siinä toisessa peitossa.



Samoin löysin pari dokumenttikuvaa tilkkupeiton ompeluprosessista vuoden alusta. Ensimmäisessä uskollinen ompelukoneeni. Ompelen aina yhden rivin tilkkuja kerrallaann ja tilkut on kätevä pinota näin, eivät vie tilaa. Tässä ommellaan sitä aikaisemmin esiteltyä vaaleanpuna-liila-kukallista peittoa.


Kuva lähes valmiista peitosta. Tässä on jo etupuoli tikattu vuoreen ja toisen puolen osat myös yhdistetty. Seuraava askel on kaikkien kolmen kerroksen kiinnittäminen toisiinsa. Sitä ennen kuintenkin pitää päällimmäinen kangas suoristaa, jotta lopputulos olisi mahdollisimman siisti. Siinä menee jokunen tovi :-).


  -O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti