lauantai 19. huhtikuuta 2014

Saksalaiset ruokalehdet & pääsiäiskakkuja

Saksassa on tosi paljon ruokalehtiä - siis TOSI paljon. On
 Tai
Voi kokata, leipoa, syödä, nauttia
Sama mummon resepteillä, vain kasvisruokana, baijerilaista/svaabilaista ruokaa - kaikille jotain.

Ja tässä on vain osa! Minulle tuli Saksassa asuessani Lisa - siinä oli monipuolisesti vähän kaikkea. Lisäksi ostin silloin tällöin irtonumeroita ihanista kakkulehdistä.

Nyt kun on taas kunnon keittiö ja normikokoinen uuni, niin pääsee leipomaankin. Tässä muutama esimerkki ihanista saksalaisista pääsiäiskakuista - parasta näissä on paljon rahkaa/tuorejuustoa ja hedelmiä/marjoja. Nam!

Kerrygold
Kuva: Lisa


Kuva: Essen und trinken

Erdbeer-Sahne-Torte mit Marzipan-Schafen Rezept
Kuva: Lecker

Himbeer-Wickeltorte Rezept

Kuva: Lecker

Okei, tämä ei ole pääsiäiskakku, mutta Donauwellen on klassikko. Pohja vaalea ja kaakaotaikina, sitten kirsikat, päälle kreemi/vanukas ja vielä sulkaakuorrutus.

Klassische Donauwellen mit Kirschen und Buttercreme Rezept

Kuva ja resepti: Lecker

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti