keskiviikko 31. elokuuta 2016

Kangasostoksia kesän Saksan matkalta

Innostuin hieman kangasostoksiin kesän Saksan matkalla: kävin kangaskaupoissa yhteensä kuusi kertaa kolmen ja puolen viikon aikana... Ensimmäinen vierailu oli lüneburgilainen Tillabox-liike - erinomainen valikoima ja palvelu! Lisäksi vierailumme aikana oli vielä sopivasti kesäalennus, joten ei ihme että liikkeessä kului melkein tunti ja kankaitakin löytyi mukaan mukavasti. Muuten kävin tutuissa liikkeissä: Lyypekissä Nadel & Fadenissa sekä Berliinissä Frau Tulpessa (kaksi kertaa), Frieda Hainissa ja Siebenblaussa.

Ainakin osa näistä kankaista menee minun omaan tilkkupeittooni, jonka värit ovat murrettuja oranssia, lilaa, vihreää, ruskeaa ja keltaista. Sopii hyvin olohuoneeseen.


Tässä on erilaisia iloisenvärisiä kankaita, joille en ihan kaikille ole vielä keksinyt käyttöä - mutta pian varmaan kylläkin. Mielessä on isompi peitto kummipojalle ja joitakin ideoita kavereille.Ylimpänä oleva kettukangas on ehdottomasti varattu myös kummipojalle, sillä hänellä on juuri kuvioista löytyvä rakas kettupehmoeläin. 


Nämä turkoosin ja petroolinsävyiset kankaat ovat kaikki japanilaisia ja Frau Tulpesta. Niistä tulee veljeni ja hänen vaimonsa tilkkupeiton nurja puoli. 


Näistä vaaleista kankaista (miinus tummansininen) täydentyy taas samaisen peiton oikea puoli. Tarkoitus oli löytää vaaleansinisen, vaaleanliilan, valkoisen ja harmaan sävyisiä kankaita, joiden kuviot ovat luonnon inspiroimia. Nyt kun kaikki kankaat ovat jo pestyjä, silitettyjä ja itse asiassa leikattujakin, niin ei kuin ompelemaan!


Nyt voisi kuvitella, että kankaita on tarpeeksi, mutta jostain syystä ideoita tuli pyöräillessä sen verran paljon, että joitain värisävyjä pitäisi vielä hankkia. Katsotaan siis seuraavilla Tanskan ja Saksan matkoilla :-).

-O-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti